Wat is het duurzaam scheerconcept?

Ons duurzaam scheerconcept is niets anders dan een Mühle Scheermes in combinatie met voldoende mesjes voor een heel jaar.

De voordelen:

1) Je scheert met een open scheersysteem met Double-edge scheermessen. Waarschijnlijk heeft je opa nog zo'n scheermes gebruikt. Deze scheermessen gaan een leven lang mee.

2) De double-edge scheermessen hebben 2 zijdes. Je kunt iedere zijde meerdere keren gebruiken, maar wij adviseren om na 3 scheerbeurten de mesjes te wisselen. Zo heb je altijd een scherp mes en heb je het beste resultaat.

3) Je hebt nagenoeg geen afval en je verbruikt geen kunstoffen. Hiermee ontlast je het milieu.

De prijs:

Afhankelijk van je scheergedrag kies je een starter set die het beste bij je past. Heb je al een scheermes dan hoef je alleen nog maar de mesjes te kopen. 1 doosje met 10 double-edge blades kost € 2,50. Dit is een stuk goedkoper dan wegwerp mesjes of scheerprogramma's zoals Boldking en Shaversclub.

Betalen:

We bieden diverse betaalopties aan:

• iDeal
• PayPal
• Achteraf betalen met Afterpay
• In 3 termijnen betalen met Capayable

Kies de optie die het beste bij je past.!

Verzending:

Alle producten worden in 1 keer verzonden. Je krijgt dus niet iedere maand een pakketje, en er is ook geen abonnement waar je aan vast hangt. Hiermee besparen we op de transportkosten en gebruiken we minder verpakkingsmateriaal.

Alle zendingen worden verstuurd via UPS en zijn voorzien van Track & Trace informatie

Garantie en Retouren:

Op een Mühle scheermes zit 2 jaar garantie, maar de kans dat deze kapot gaat is nihil.

Je hebt zowieso recht op 30 dagen geld retour. Dus als je spijt hebt van je aankoop dan mag je alles op onze kosten retourneren. Is alles nog ongebruikt en nieuw dan ontvang je 100% van je aankoopbedrag retour. Heb je het geprobeerd maar vind je niets en wil je het dan nog terug sturen? Je krijgt dan 75% van het aankoopbedrag retour.

Vragen?

Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken via de Live Chat, Telefoon (085 - 888 6846) of email: info@novusfumus.com

Meer info over het duurzaam scheerconcept vind je hier: https://scheren.novusfumus.com/goedkoop-scheren

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.

Neem contact met ons op