Verschillen NOMATIC Backpack & Travel Pack

Op het eerste gezicht zijn de NOMATIC Backpack & Travel Pack gelijk, maar toch zijn er belangrijve verschillen.

In het kort kun je stellen dat de Backpack gemaakt is voor dagelijks gebruik, en dat de Travel Pack beter geschikt is voor dagelijks gebruik en korte reizen (vakanties) tot 3 dagen.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste verschillen:

NOMATIC BackPack

NOMATIC Travel Pack

NOMATIC_Backpack_vs_Travel_Pack.jpg  NOMATIC_Backpack_vs_Travel_Pack_2.jpg 
Nomatic_Backpack_open.jpg Nomatic_Travel_Pack_open.jpg
Nomatic_Backpack_Panel.jpg Nomatic_Travel_Pack_Panel.jpg

De NOMATIC Backpack is ontworpen voor dagelijks gebruik. De tas is gemaakt van duurzame, waterbestendige materialen en YKK-ritsen. Standaard heeft de tas een inhoud van 20 liter maar is eventueel uitbreidbaar tot 24 liter. Dankzij het draagsysteem waarvoor patent is aangevraagd, kun je van rugzak naar draagtas maken. De volledige omlopende ritssluiting, magnetische vakken voor waterflessen, RFID-veilige opslag en verborgen vakken, zijn slechts enkele van de 20+ opmerkelijke kenmerken die deze rugzak de meest functionele rugzak ooit maken! De NOMATIC backpack zit boordevol functionaliteit en wordt geleverd met een levenslange garantie

De NOMATIC Travel Pack is ontworpen voor dagelijks gebruik en voor die kortere reizen van 1-3 dagen of als Sport-werk tas. De NOMATIC Travel Pack is gemaakt van duurzame, waterbestendige materialen en YKK-ritsen. Standaard heeft de tas een inhoud van 20 liter maar deze is uitbreidbaar tot 30 liter en blijft de tas nog steeds geschikt om deze als handbagage mee te nemen in het vliegtuig. De schouderbanden kun je eventueel verbergen en maak je van een rugzak een draagtas. Handig als je een professionelere uitstraling wilt hebben. De volledige omlopende ritssluiting, magnetische vakken voor waterflessen, RFID-veilige opslag en verborgen vakken zijn slechts enkele van de meer dan 20 handige functies die de Travel Pack de meest functionele reistas ooit maken! Naast dat het boordevol ongelooflijke functionaliteit zit, heeft de NOMATIC Travel Pack een slank, minimalistisch ontwerp.

Gewicht: 1.81 Kg
Inhoud: 20L - 24L
Buitenafmetingen: 47 H x 30,5 B x 12,6-19 T cm

Gewicht: 4,16 lbs
Inhoud: 20L-30L
Buitenafmetingen: 47 H x 30,5 B x 15-24 T cm 

- Backpack

- Brillen Etuie

- Sleutelhanger met yoyo systeem

 
- Travel Pack

- Brillen Etuie

- Sleutelhanger met yoyo systeem

- Heupbanden

Backpack_kopen.jpg

Travel_Pack_Kopen.jpg

Online_bestellen.jpg Online_bestellen.jpg
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.

Neem contact met ons op