Joyetech eGo AIO wordt heet en sputtert / spettert

Soms krijgen we klachten over de Joyetech eGo AIO e-sigaret. Deze begint dan te spetteren, en wordt erg heet.  In dit artikel proberen wij uit te leggen hoe dat komt, en wat je er tegen kunt doen.

Het belangrijkste om dit probleem te voorkomen!

We merken dat veel gebruikers bij het dichtdraaien van de topcap (mondstuk) de fout maken dat ze de ring niet naar beneden drukken om het mondstuk vast te draaien.  Dit is echter essentieel!
Draai het mondstuk goed vast, door de ring naar beneden te drukken, en gelijktijdig met de klok mee te draaien. Hierdoor wordt de tank goed afgesloten, en maakt de coil dus een goede verbinding met de batterij waardoor heet worden en spetteren wordt voorkomen!

Vergeet niet om de luchtdoorvoer daarna volledig open te zetten! Dit doe je door de 2 puntjes die bovenop de draairing zitten tegenover elkaar uit te lijnen.

 

Heet worden / spetteren

Wordt de Joyetech eGo AIO heet en gaat de vloeistof spetteren, dan is het noodzakelijk om eerst alles goed schoon en droog te maken alvorens de e-sigaret weer te gebruiken. Dit schoonmaken geldt dan niet alleen voor het mondstuk. Maak ook de coil en de topcap goed droog. U kunt de vloeistof in de tank gewoon laten zitten.

Hoe? Draai de coil los en maak deze zo droog mogelijk. Verwijder ook overtollige vloeistof van de topcap. Doe dit ook bij de schroefdraad van zowel de coil als de topcap. Let op dat je niet per ongeluk de siliconen o-ringen verwijdert.
Je kunt ook het mondstuk met lauw-warm water uitspoelen en goed laten drogen voor gebruik.

Is alles goed droog, dan plaats je de Coil weer terug en sluit je de eGo AIO zoals hierboven reeds beschreven. Druk de kindersluiting ring naar beneden en draai vervolgens de topcap op de e-sigaret. Houdt de kindersluiting ring naar beneden gedrukt totdat de topcap weer vast zit.

Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar Novus Fumus: klik hier

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

1 Opmerkingen

  • 0
    Avatar
    Willem van 't Ooster

    Fantastische smoker de aio box joytec, ben er zeer tevreden mee , knettert wel een beetje maar ik heb de info gelezen en weet nu waar het aan ligt.

    Gr Willem

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.

Neem contact met ons op