Joyetech Ego AIO Handleiding

Gebruikershandleiding Joyetech eGo AIO
 
 
Eerste ingebruikname
Voordat u de Joyetech eGo AIO kunt gebruiken dient u eerst de coil te plaatsen, en de tank te vullen met vloeistof. In de verpakking vindt u 2 coils. U dient eerst een coil te plaatsen. Hiervoor moet u het mondstuk van de atomizer halen.  Dit mondstuk heeft een kinderbeveiliging. Om deze te kunnen openen dient u eerst het mondstuk naar beneden te drukken, om vervolgens gelijktijdig tegen de klok in te draaien.
eGo AIO
 
Plaats nu de coil nu door deze aan het mondstuk te bevestigen. Vul vervolgens de tank met e-liquid, maar vul niet verder dan de "MAX" streep. Bij de gekleurde AIO's is dat tot waar de kleur doorloopt. Bij de zwarte en RVS AIO ziet u een markering staan. Schroef nu het mondstuk weer op de tank. LET OP: Druk bij het dichtdraaien de ring goed naar bedenen, en draai vervolgens met de klok mee totdat alles goed vast zit.
 
Wacht 5 minuten zodat de vloeistof goed in de coil kan intrekken. Hiermee voorkom je een nare smaak.
 
 
Mondstukjes
Standaard is de eGo AIO voorzien van een mondstukje met een spiraalvormige binnenkant. Dit mondstuk is bedoeld als u de damp eerst naar uw mond wilt brengen, om vervolgens pas te inhaleren. Het 2e mondstukje dat u in de verpakking vindt is geschikt voor DTL dampen. DTL staat voor "direct to lung". U inhaleert dan direct naar uw longen toe.
eGo AIO
 
Aanpassen van LED kleuren
Iedere eGo AIO tank is voorzien van een LED lamp. U kunt de kleuren zelf instellen. Dit doet u alsvolgt:
1) Schakel de eGo AIO uit door 5x op de aan/uit knop te drukken
2) Houdt de aan/uit knop ongeveer 5 seconden ingedrukt.
De LED lamp in de tank begint nu te branden. Met iedere druk op de knop verandert de kleur. Als u de kleur heeft gekozen dan wacht u een paar seconden. De lamp gaat nu uit.
3) Druk 5x op de aan/uit knop om de AIO weer aan te zetten.

Beschikbare kleuren zijn: Rood, geel, groen, blauw, indigo, wit of paars
eGo AIO
 
Vullen van de tank met e-Liquid.
Verwijder het mondstuk zoals hierboven beschreven in stap 1.
Vul de tank met e-liquid. De kleurlijn op uw AIO geeft aan tot hoever u deze met e-liquid kunt vullen.
eGo AIO
OPMERKING: Doe niet teveel vloeistof in de tank. Deze zal anders overlopen zodra u het mondstuk plaatst.
eGo AIO
2. Doe een paar druppels e-liquid in de coil om verbranding te voorkomen. U kunt eventueel ook een paar keer "droog" dampen. Zuig dan aan het mondstuk zonder de knop in te drukken. U zuigt dan vloeistof in de coil, en voorkomt hiermee ook het risico op een verbrande coil.
 
Luchtdoorvoer aanpassen
U kunt de hoeveelheid lucht die u mee zuigt aanpassen door de ring van het mondstuk te draaien. Op deze ring ziet u een stipje. Als u deze uitlijnt met het 2e stipje dan is de luchtinlaat volledig open, en geniet u van de meeste damp. Wilt u minder lucht, dus minder damp, draai dan de 2 stipjes van elkaar af.
eGo AIO
Opladen
U kunt de eGo AIO eenvoudig opladen met de bijgeleverde Micro USB kabel. Dit kan via een USB poort van de computer, of middels een max 1000mAH muurstekker met USB aansluiting. Tijdens het opladen zal de aan/uit knop branden. Deze gaat uit zodra de batterij volledig is opgeladen.
eGo AIO
 
U kunt deze handleiding ook in PDF formaat downloaden: Klik hier
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.

Neem contact met ons op