Hoe werkt een e-sigaret met Cartomizers?

VERBINDEN VAN DE E-SIGARET MET DE BATTERIJ EN DE CARTOMIZER:

Neem een cartomizer uit zijn verpakking en schroef de batterij er op. Dit moet gemakkelijk gaan wanneer u de schroefdraden uitlijnt.

HET ROKEN VAN DE  E-SIGARET:

Inhaleer zoals u normaal zou doen bij het roken van een sigaret, laat enkele seconden verstrijken tussen de trekjes. Het LED-lichtje op het puntje van de batterij gaat branden zodra u inhaleert.

VERVANGING VAN DE CARTOMIZER

U weet dat het tijd is om uw cartomizer te vervangen wanneer u merkt dat er bij het roken een aanzienlijke vermindering van het dampvolume is. Om de cartomizer te vervangen, schroef simpelweg de gebruikte cartomizer van de batterij en vervang deze door een nieuwe. Bezoek www.novusfumus.nl om het volledige aanbod van cartomizers te bekijken.

Tip: Om de meest frisse rookervaring te garanderen, bewaar de cartomizer in de verpakking tot gebruik.

DE BATTERIJ LADEN

Er zijn 2 manieren om te weten dat het tijd is om de batterij van uw e-sigaret op te laden. 1) Wanneer er een merkbare vermindering van het dampvolume is en 2) wanneer de LED op het puntje van de batterij drie keer knippert. Let op: indien u gebruik maakt van een volledig opgeladen batterij, kan vermindering van het dampvolume er ook op wijzen dat de cartomizer vervangen dient te worden.

OM UW BATTERIJ OP TE LADEN:

»  Schroef de cartomizer van de batterij van de e-sigaret.

»  Schroef de batterij van de e-sigaret op de  USB-lader.

»  Steek de USB-lader in een USB-poort van uw computer of in de USB-adapter voor thuis.

»  Wanneer ingeplugd zal het licht van de lader rood oplichten, wat aangeeft dat de batterij wordt opgeladen.

»  Het duurt 3-5 uur om de batterij volledig op te laden. Wanneer de batterij opgeladen is, zal het lampje van rood naar groen overgaan.

DE CARTOMIZER - FRIS EN EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

De  cartomizer produceert een dikke rookachtige damp en is her-ontworpen om het inhaleren nog makkelijker te maken. Elke cartomizer produceert een dampvolume dat vergelijkbaar is met het rookvolume tot 1,5 pakje gewone sigaretten – ongeveer 360 trekjes. Alle  cartomizers zijn driedubbel verzegeld. Dit zorgt ervoor zorgt dat u de meest frisse cartomizer mogelijk krijgt.

was een pionier van het cartridge ontwerp dat de cartridge combineert met de verstuiver (cartomizer). Dit ontwerp dat nu de industrienorm is, creëert een veel aangenamere ervaring tijdens het bijvullen van uw e-sigaret. De cartridge moet niet langer handmatig gevuld worden met een vloeibare damp-oplossing, maar, wanneer een  cartomizer leeg is, wordt de volledige cartomizer, samen met de ingebouwde verstuiver, vervangen.

Wanneer het tijd is om de cartomizer te vervangen, hoeft u alleen de gebruikte cartomizer los te schroeven en een nieuwe op te schroeven. Deze eenvoudige twee-staps cartomizer vervanging draagt bij tot het gebruiksgemak en het plezier van het roken van  elektronische sigaretten

De  cartomizer bevat 4 belangrijke ingrediënten: propyleen glycol, plantaardige glycerine, kunstmatige smaakstoffen en nicotine. Er zijn veel nieuwe smaken in de ontwikkeling. Kijk op onze website www.novusfumus.nl voor de meest recente updates.

NICOTINE NIVEAUS

De volgende nicotineniveaus zijn beschikbaar (per volume): Zero (0%)* , Ultra Light (0.6%), Light (1.2%), Full (1.8%), Strong (2.0%)

PROBLEEMOPLOSSING

Het licht op de batterij licht op wanneer u inhaleert.

De batterij is bijna leeg. Schroef de cartomizer los en schroef de batterij in uw USB-lader om op te laden.

De e-sigaret produceert weinig tot geen damp.

Neem een paar sterke, korrte trekjes om de verstuiver op te warmen. Als dat niet helpt, moet uw cartomizer vervangen worden.

De sigaret produceert een verbrande geur.

Dit is normaal en betekent enkel dat de vloeistof in de cartomizer opgebruikt is; u moet uw cartomizer vervangen.

Het aroma smaakt verbrand.

Dit is normaal en betekent enkel dat de vloeistof in de cartomizer opgebruikt is; u moet uw cartomizer vervangen.

»  Bewaar de batterijen en cartomizers op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht.

»  Houd de batterijen uit de buurt van hoge temperaturen bij het opslaan en opladen.

»  Bescherm uw elektronische sigaret tegen het vallen.

»  Niet gebruiken met accessoires die niet werden gefabriceerd door , Inc.

»  Stel uw elektronische sigaret niet bloot aan water of vocht.

»  Laad of gebruik uw e-sigaret niet buiten het temperatuurbereik van 4°C - 40°C.

»  Breek de cartomizer niet open.

»  Vermijd direct contact van de vloeistof van de cartomizer met de huid.

»  Gelieve u aan de lokale wetten aangaande roken te houden.

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.