Hoe kan ik een retour aanmaken?

Retourneren

Het kopen van een e-sigaret via een webwinkel is niet eenvoudig. Daarom biedt Novus Fumus een 30-dagen niet-tevreden geld-terug garantie aan. In tegensteling tot andere aanbieders mag u onze e-sigaretten gewoon proberen. Bevalt het niet? stuur dan de onbeschadigde en origineel verpakte goederen kunnen binnen 30 dagen retour. Wij zullen dan het aankoopbedrag (deels) terugboeken op uw rekening. De kosten voor het retourneren komen voor onze rekening. (alleen binnen Nederland).

U kunt een retouraanvraag indienen door een Ticket aan te maken in uw Account Dashboard. U doet dit alsvolgt:

• 1.1 Hoe maak ik een Retourzending aan?
    1. Log in op uw account. U vindt deze optie rechtsboven in het scherm, in de oranje balk. Er staat Welkom [naam] of Mijn Account / Registreren

2. U komt uit op een pagina waar u uw recente orders kunt zien. Klik vervolgens op Bekijken naast de order waarvan u het artikel wilt retourneren.

3. U komt nu in het overzicht van de betreffende order terecht. Hier kunt u rechts onderin op de knop Artikelen retournerenklikken om de retourzending aan te maken.

4. U wordt doorgestuurd naar een pagina waar u de retourzending kunt instellen. De eerste stap is het aangeven welke producten u wilt retourneren. Als u een bepaald product wilt houden dan laat u deze op 0 staan.

5. De volgende stap is aangeven waarom de betreffende producten retour gestuurd worden. Bij Reden en Actie kunt u kiezen uit de retourredenen en acties.

In het laatste geval kunt u zelf een actie invoeren..

6. Klik vervolgens rechts onderin op Verstuur.

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.