Ik verwacht een pakket. Kan ik het afleveradres veranderen bij UPS?

Afleveradres wijzigen

U kunt het afleveradres wijzigen op ups.com. Voer uw UPS InfoNotice-nummer in in het veld voor Tracking- of InfoNotice-nummers op de homepage van ups.com of op de pagina Traceren en klik op de knop Traceren. Op de pagina voor traceergegevens klikt u op de knop Aflevering wijzigen. Selecteer de optie Op een ander adres afleveren en vul de nodige gegevens is, zodat uw zending op een alternatief adres wordt afgeleverd.

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.