Wat is een Loctote rugzak?

Wat is een LocTote rugzak?

Een LocTote rugzak is gemaakt van snij-vast stof en is er om je waardevolle spullen veilig in mee te kunnen nemen. Dieven en zakkenrollers kunnen de tas of inhoud niet stelen als je deze met de Lock-strap vast maakt aan een bankje, hekwerk, railing etc. Zo kun jij in het park, op het strand, of in een restaurant even weg zonder bang te zijn dat iemand er met je tas er van door gaat.

Is de LocTote rugzak leverbaar in andere kleuren?

Op dit moment is alleen de grijze variant beschikbaar. Binnenkort hopen wij ook andere kleuren te kunnen leveren.

Waarom is de tas niet van Kevlar® gemaakt?

Er zijn verschillende redenen waarom LOCTOTE tassen veruit superieur zijn aan tassen die gemaakt zijn van Kevlar. In de eerste plaats is de vezel die wij gebruiken aanzienlijk meer snij-bestendig. De meeste Kevlar® stoffen voldoen aan de ISO 13997 norm: Snijweerstand niveau 2 en in zeer zeldzame gevallen 3 (op een schaal van 1 tot 5). Onze stof biedt de hoogste snijweerstandsniveau namelijk niveau 5, waardoor het 5 keer meer snijbestendige is dan Kevlar® producten. Daarnaast heeft Kevlar een slechte UV-bestendigheid, waardoor het snel bruin wordt en verzwakt als ze worden blootgesteld aan direct zonlicht. Bij LOCTOTE tassen zal dit niet gebeuren.

Waarom noem je het geen snij-bestendige tas?

Omdat ze dat niet zijn. Als we zeggen “snij-bestendig”, dan zal er altijd iemand zijn die er een sport van zal maken aan te tonen dat onze tas wel degelijk niet bestand is tegen extreme mishandeling. Onze tassen zijn gemaakt van het meest geavanceerde snij-bestendige materiaal in de wereld. Ze zijn zeer moeilijk kapot te krijgen, maar uiteindelijk zal het je lukken. Sterker nog. We zouden de tas niet eens kunnen maken omdat het stof niet op maat zou kunnen worden gesneden. Onze tassen zijn er voor gemaakt zodat al je spullen veilig zijn voor de gemiddelde dief/zakkenroller. (behalve onder de meest vijandige omstandigheden.)

Kan een dief de "Locking strap" kapot knippen?

Nee, dat zal niet heel gemakkelijk gaan. Onze banden hebben een breeksterkte van meer dan 1.000 pond, en zijn voorzien van staaldraden die ook in vliegtugen worden gebruikt. Zelfs de afdichtringen zijn aangebracht op een manier waarmee ze 1.000 pond trekkracht aan kunnen zonder los te scheuren.
Een dief zal merken dat het te lang duurt om de band kapot te krijgen, om vervolgens op zoek te gaan naar een eenvoudiger slachtoffer.

Koop de LocTote rugzak online

De LocTote Rugzak kun je online bestellen bij Novus Fumus. Wij zijn de enige leverancier in Europa en leveren de rugzak direct uit eigen voorraad.

De voordelen t.o.v. het kopen bij Novus in plaats van direct bij LocTote:
• Geen verzendkosten
• Geen invoerrechten
• Snellere levering
• Eenvoudigere garantie afhandeling

Link naar de webwinkel: https://www.novusfumus.com/nl/rugzakken/loctote/ 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.

Neem contact met ons op